IP Kamera Dome 5MP AF 2.7-13mm 25m IR POE + Mic + SD Slot

0 out of 5

409,00 KM

Opis

Model: CMLB5XKL500

Ovaj model kamere dolazi u metalnom kućištu sa automatskim fokusom objektiva 2.7-13mm i rezolucijom 5MP@30fps 4K. Automatskim fokusom 2.7-13.5mm Motor Zoom, horizontal FOV 103°—29°, vertical FOV 54°—16°, diagonal FOV 124°—33°, možete softverski udaljiti ili približiti željeni prostor. Ista će snimiti dio prostora sa jasnom i kvalitetnom slikom ili videom. Noćni IR domet 25m.

Posjeduje integrirani mikrofon i utor za Micro SD karticu do 1TB, tako da ista može raditi sama za sebe ne ovisno o snimaču, a da pritom sprema video zapise na svoju internu karticu. (Kartica nije uključena u cijenu)!

Pametna analitika od 30 sličica u sekundi: detekcija upada/prelaska crte/lutanja/okupljanja ljudi (temeljeno na detekciji ljudskog oblika); Detekcija vozila

Sa kompresijom H.265 ili H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili SD kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta. Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

IP67 Standardom ista je vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je i za vanjsku i unutrašnju montažu.

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.