IP Kamera Dome 2MP 2.8mm 25m IR POE + Mic

0 out of 5

199,00 KM

SKU: CMSDFG200

Opis

Model: CMSDFG200

Ovaj model kamere dolazi u plastično / metalnom kućištu sa objektivom 2.8mm i rezolucijom 2MP@30fps. Širokim objektivom od 2.8mm i ista će pokriti širok dio prostora sa jasnom i kvalitetnom slikom ili videom. Noćni IR domet 25m. Koristi externi POE.

Pametna analitika od 30 sličica u sekundi: detekcija upada/prelaska crte/lutanja/okupljanja ljudi (temeljeno na detekciji ljudskog oblika); Detekcija vozila

Sa kompresijom H.265 ili H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili SD kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta. Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

IP67 Standardom ista je vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je i za vanjsku i unutrašnju montažu.

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.