Full Color IP Bullet kamera 5MP 2.8mm 25m IR POE MicroSD utor + Mic

0 out of 5

309,00 KM

Opis

Model: BMSDKL500WH

Ovaj dobro poznat model kamere, sa još unaprijeđenim funkcijama dolazi u metalno / plastičnom kućištu. Rezolucijom 4K 5MP i objektivom 2.8mm ista će pokriti kvalitetno svoj dio prostora sa jasnom slikom ili videom. Noćni IR domet 25m sa Full Color osvjetljenjem kamera će raditi u boji 24/7h.

Sa kompresijom H.265 ili H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili SD kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka. Posjeduje utor za MicroSD karticu i integrirani mikrofon.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta. Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

IP67 Standardom ista je vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je i za vanjsku i unutrašnju montažu.

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.

1/2.8″ Sony sensor, NOVATEK SOC, WDR, With Internal POEMain Stream: 5MP@30fps / 4MP@30fps / 1080P@30fps / 720P@30fpsSmart Analytics:Intrusion/ Line Crossing/Wandering/People Gathering Detection (based onhuman shape detection); Vehicle Detection. Prednji dio: Metal Zadnji oklop Plastika IP67