DOME IP KAMERA POE 8MP 2.8mm 25m IR STARLIGHT SD + Audio CMLBRL800

0 out of 5

459,00 KM

SKU: CMLBRL800

Opis

Ova IP Kamera može raditi ne ovisno od snimača, jer posjeduje mjesto za momorijsku karticu do 512 GB. Extra je lijepog dizajna i uklopit će se u svaki prostor.

Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

Dolazi sa 2.8mm objektivom u 4K Rezoluciji 8MP, te će detaljno pokriti širi dio vašeg prostora. Odlikuje ju Starlight noćno osvjetljenje i ista će uz vrlo malo svjetlosti naveče imati sliku u boji IR Dometa do 25 metara.

Podržava Alarm I/O, 1 Built‐in MIC (Line Audio I/O is) Smart Analytics: Human / Face / Intrusion / Line Cross / Wandering / Gather Detection

Sa kompresijom H.265 ili H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili SD kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta.

IP67 Standard znači da je ista vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je za unutrašnju i vanjsku montažu. (Vandalproof & Weatherproof).

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.

Model: CMLBRL800

  • 1/2.8″SONY Starvis Back-illuminated CMOS sensor
  • H.265+/H.265/H.264+/H.264 Compression Method
  • 2.8mm Fixed Lens
  • IR Distance 25m Max.
  • IP67 Outdoor Metal Case